OLBIETA BLANC 2018

VI MEDITERRANI D’ALÇADA

55% GARNATXA BLANCA, 45% MACABEU

QUÈ ÉS OLBIETA BLANC?

OLBIETA BLANC vol mostrar el carácter més Mediterrani dels nostres vins sempre respectant el concepte de vinyes d’alçada, ja que aquest fet ens ajuda a preservar el vessant fresc que tant ens identifica i agrada. OLBIETA BLANC es un vi vibrant, juganer i deshinibit.

D’ON PROVÉ?

Aquest vi esta elaborat amb raïm de diferents parcel·les de la nostra propietat a Porrera així com de petites partides de raïms de vinyes en alçada de la resta de la Conca del Mediterrani, el que ens permet elaborar un vi molt equilibrat, en aquest cas sota la DO CATALUNYA.

COM L’ELABOREM?

El vi s’elabora separadament en funció de la varietat i la vinya ja que cada petita parcel·la ens aportarà el seu caràcter i ens ajudarà a obtenir un vi més complexa i fragant. S’elabora principalment en tines d’acer inoxidable per mirar de preservar la part mes primària i genuïna dels nostres raïms.

I COM ÉS?

Hi predominen aromes de fruita fresca, pera, poma i notes d’albercoc amb un fons molt marcat per les flors i herbes aromàtiques.

En boca es equilibrat, untuós però molt fresc i amb un pas per boca agradable i fàcil amb un rere gust cítric i molt refrescant.

I COM ACOMPANYAR-LO?

Vibrant. El recomanem amb closca, marisc, sushi i arrossos encara que pot acompanyar peixos blancs i blaus tant al forn com a la brasa.

Però sobre tot es molt recomanable en una terrasseta amb amics.  ;D

RECONEIXEMENTS

DECANTER 2018 – COMMENDED

91/100 JOSH SUCKLING

9.6 GUIA VINS DE CATALUNYA