Ja sóm un més a la familia. Aquest cop us presentem el OLBIETA NEGRE 2017. En la linia de OLBIETA BLANC 2016 que va veure la llum el maig passat, el OLBIETA NEGRE 2017  s’elabora principalment amb Garnatxa, una mica de Carinyena i una pinzellada de Syrah.

En aquest vi, us volem moltrar la nostra visió més Mediterrania, i per aconseguir-ho ens basem en gran part amb raïm de les nostres vinyes a Porrera recolzat d’altres raïms provinents de vinyes properes, situades en alçada i que ens ajuden a mostrar aquest prefil tant Mediterrani, on combinem frescor i maduresa.

En OLBIETA NEGRE 2017, trobem un vi amable, amb molta fruita, aromàtic i fragant,  amb notes de maduixa, mora, violeta, làctics i lleugeres especies dolces. En boca es mostra molt llaminer i rodó, amb tot just 3 mesos de criança en bóta que li aporta finura i un punt de complexitat i exótisme.

A l’hora de combinar es mostrarà molt polivalent i dinàmic, ja que la seva intensitat aromàtica i finor en boca el poden fer anar de la mà d’aperitius, plats de pasta aromàtics com un pesto sicilià, canalons o macarrons gratinats a la catalana, o bé amb peixos a la planxa, plats de carn aromatics com un curry o un pollastre a l’ast.

Esperem que us  agradi molt!!